Te gândești la metode cât mai sigure și eficiente de economisire care să-ți asigure confort și siguranță financiară?

Cea mai eficientă metodă este cotizarea la fondul social, prin intermediul căruia membrii C.A.R. pot economisi și pot avea acces la împrumuturi.

Primul pas este obținerea calității de membru C.A.R. prin participarea  lunar  și ocazional la constituirea unui fond social.

Existența fondului social este și o condiție obligatorie pentru obținerea unui împrumut.

Fondul social al membrilor  Asociației  C.A.R. FRĂȚIA  FILIAȘI este materializat, evidențiat pe fiecare membru în parte și aparține acestora. 

Fondul social permite accesul la împrumuturi de până la 5 ori mai mari decât fondul social acumulat  la data solicitării  unui  împrumut . De asemenea, în funcție de nevoile pe care le aveți, vă punem la dispoziție mai multe tipuri de împrumut, cu posibilitate de rambursare de până la 48  de luni.Pentru a vă putea înscrie ca membru al Asociației C.A.R. FRĂȚIA FILIAȘI trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

C.A.R.vine în sprijinul familiei membrului  C.A.R. decedat, a membrului C.A.R.  la decesul soţului/soţiei sau la decesul unui membru al familiei – mamă/tată, fiu/fiică cu un ajutor de deces.


Documente necesare pentru înscriere:

Înscrierea ca membru C.A.R. se face doar la sediul C.A.R.

Asociația  C.A.R. FRĂȚIA  FILIAȘI nu percepe taxe sau comisioane  pentru depunerile sau retragerile de fond social.

pexels-picjumbocom-461077